Rondleidingen

slider3Publieksrondleidingen:

Deze vinden van april tot oktober maandelijks plaats, afwisselend op dinsdag- en donderdagavond, op verschillende tijdstippen, afhankelijk van het invallen van de duisternis. De september en oktober rondleidingen zijn op zaterdagmiddag. Deze rondleidingen worden aangekondigd in de lokale pers en op een aantal plaatsen in het dorp en de campings in de omgeving door middel van posters.
Deze rondleidingen zijn gratis en duren ca anderhalf uur. Ze zijn toegankelijk voor iedereen. Alle rondleidingen beginnen bij de werkschuur rechts van de hoofdingang aan de Faas Eliaslaan. met kinderen en rolstoelen wordt rekening gehouden; honden zijn in het park verboden.

 • RONDLEIDINGEN in  2020

 • Donderdag 23 april           19.00 uur
  Dinsdag  19 mei                19.30 uur
  Donderdag 18 juni             19.30 uur
  Dinsdag 21 juli                   19.30 uur
  Donderdag 20 augustus    19.00 uur
  Zaterdag19 september      14.00 uur
  Zaterdag 17 oktober          14.00 uur

 

Rondleidingen op verzoek

Rondleidingen voor groepen (bedrijven, tuinclubs, scholen) en voor particulieren bij gelegenheid van verjaardagen, jubilea etc. worden door de Vrienden van het Cantonspark in overleg geregeld. Aanvragers moeten via een formulier hun wensen kenbaar maken: datum, begintijd, duur, aantal deelnemers etc. Een dergelijke rondleiding kost €30. – per 15 deelnemers. Vóór, tijdens en na afloop van rondleidingen zijn in het tennishuisje in het park de publicaties van de Vrienden van het Cantonspark te koop. De  Gids voor het Cantonspark beschrijft een wandelroute langs een groot aantal bijzondere bomen en struiken en veel gegevens over de bomen en over geschiedenis, kunstwerken en gebouwen in en rond het park.

Verdere inlichtingen en aanvragen kunt u richten aan de Coördinator Rondleidingen Vrienden van het Cantonspark,Inlichtingen en opgaven bij de coördinator Rondleidingen Urja Niet - Graafland tel. 06 49646292 of 035 - 54 11 33 7.of neem contact op en klik op CONTACT.

Download hier het formulier (PDF) (Word) op U op te geven of email ons via ons contactformulier.