Rondleidingen

slider3Publieksrondleidingen:

Deze vinden van april tot oktober maandelijks plaats, afhankelijk van het invallen van de duisternis. De september en oktober rondleidingen zijn op zaterdagmiddag. Deze rondleidingen worden aangekondigd in de lokale pers en op een aantal plaatsen in het dorp en de campings in de omgeving door middel van posters.

Deze rondleidingen zijn gratis en duren ca anderhalf uur. Ze zijn toegankelijk voor iedereen. Alle rondleidingen beginnen bij de werkschuur rechts van de ingang aan de Faas Eliaslaan. Met kinderen en rolstoelen wordt rekening gehouden; honden zijn in het park verboden. Bij aanmelding voor de publieksrondleiding ook het aantal personen vermelden waarvoor men de aanmelding doet. Houd tijdens de rondleiding de afstand van anderen.

Rondleidingen in 2022

dinsdag 14 juni 2022 19.30
dinsdag 19 juli 2022 19.30
donderdag 18 augustus 2022 19.30
zaterdag17 september 2022 14.00
zaterdag15 oktober 2022 14.00

Rondleidingen op verzoek

Rondleidingen voor groepen (bedrijven, tuinclubs, scholen) en voor particulieren bij gelegenheid van verjaardagen, jubilea etc. worden door de Vrienden van het Cantonspark in overleg geregeld. Aanvragers moeten contact opnemen met de Coördinator Rondleidingen van de Vrienden van het Cantonspark. Inlichtingen (Astrid Binnekamp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).Een dergelijke rondleiding kost €30. – per 15 deelnemers.

Geef aan Uw wensen: datum, begintijd, duur, aantal deelnemers etc  U kunt ook contact opnemen via onze contact pagina. Klik op CONTACT en selecteer Rondleidingen een formulier .